HyPhy message board
http://www.hyphy.org/cgi-bin/hyphy_forums/YaBB.pl
HYPHY Package >> HyPhy bugs >> Parse error when trying to run FEL or IFEL with GARD trees
http://www.hyphy.org/cgi-bin/hyphy_forums/YaBB.pl?num=1333109765

Message started by SG on Mar 30th, 2012 at 5:16am

Title: Parse error when trying to run FEL or IFEL with GARD trees
Post by SG on Mar 30th, 2012 at 5:16am
Hi there

I'm getting an error when I try and run IFEL or FEL with the 'GARD Inferred Trees' as the tree input.  The run seems to start but then I get this message 'Parse error: parse error in /Library/WebServer/Documents/DataMonkey/spool/upload.451850637410626.1_ifel.php on line 32'. 

I have tried running the same file using the NJ tree and this runs fine.  So, I suspect it is to do specifically with the GARD input (?)  :-?.  This has happened on three separate days that I have tried to run these analyses, so it doesn't seem to be an intermittent issue.  And the error is always on line 32.

Please help.
Thank you in advance.
Sarah

Title: Re: Parse error when trying to run FEL or IFEL with GARD trees
Post by Sergei on Apr 8th, 2012 at 7:41pm
Hi Sarah,

Sorry for not responding sooner. I fixed the issue that was causing this behavior (hopefully!). Please try your analysis again and let me know if the error persists.

Sergei

Title: Re: Parse error when trying to run FEL or IFEL with GARD trees
Post by SG on Apr 13th, 2012 at 2:30am
Hi Sergei

I have managed to rerun the analysis - it worked fine  8-).

Thank you for fixing the issue.
Sarah

HyPhy message board » Powered by YaBB 2.5.2!
YaBB Forum Software © 2000-2023. All Rights Reserved.